Helpende plus

Ouderen helpen zo zelfstandig mogelijk te leven. Dat is de missie van de Helpende plus. In de thuiszorg Rotterdam of de ouderenzorg Rijnmond werken onze Helpende elke dag met plezier om het leven van ouderen leuker en gemakkelijker te maken.

Thuiszorg Rotterdam
Werken onze Helpende In de thuiszorg Rotterdam, dan verrichten zij huishoudelijke taken die de cliënt niet meer zelf kan doen. Denk aan boodschappen doen, afwassen en strijken. Een Helpende in de thuiszorg Rotterdam helpt ook met verzorgende taken, zoals helpen bij het opstaan, bij het aan- en uitkleden, bij de persoonlijke verzorging en met eten. Om precies de juiste zorg te kunnen geven, maakt de Helpende vooraf een werkplanning op basis van een zorg-, leef-, activiteiten- of begeleidingsplan.

Ouderenzorg Rijnmond
Werken onze Helpende in de ouderenzorg Rijnmond, in een verpleeg- of verzorgingstehuis, dan staan ze letterlijk voor de ouderen klaar. Ze brengen de maaltijden rond en knopen een gesprek aan. Zij motiveren de cliënt om zoveel mogelijk zelf te blijven doen. In de ouderenzorg Rijnmond zijn onze ouderen kortom in goede handen bij de Helpenden.