Felix Ontzorgt voor werkgevers

Proactief, nu en in de toekomst

Felix Ontzorgt levert lokaal een actieve bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent immers een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties en de toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt meer dan het ‘sec’ leveren van tijdelijk personeel. Regie houden over mobiliteit, capaciteit en loopbaanmanagement verlangt aangepast beleid. Felix Ontzorgt biedt oplossingen met advies, het delen van onze kennis en een breed pallet aan diensten.

Innovatieve arbeidsmarktoplossingen

Bij Felix Ontzorgt is flexibele arbeid geen ‘commodity’ maar een individuele op maat gesneden oplossing. Uiteraard zijn onze processen ingericht om snel en accuraat uw vacatures in te vullen. Wij doen echter meer dan alleen CV’s aanreiken en dat maakt ons tot een gedegen partner voor zowel werkzoekenden als ook bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Onze kernactiviteiten zijn gericht op Uitzenden, Werving & Selectie, Poolmanagement, Opleiding Vorming en Training, Loopbaanbegeleiding, Detachering, & ZZP bemiddeling.

Proactief in capaciteitsvraagstukken

Door het inzetten van flexibele krachten bieden wij oplossingen voor capaciteitsvraagstukken. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u behoefte heeft aan een flexibele schil in uw organisatie. Denk aan ziekteverlof, reorganisaties, drukke tijden, speciale projecten, zwangerschapsverlof etc.

Tijdelijk personeel & Detachering

Het team van Felix Ontzorgt speelt hier optimaal op uw wensen in. Wij beschikken over een uitgebreide database van gediplomeerde professionals en een breed netwerk aan ZZP-ers. Onze professionals passen zich snel aan binnen een nieuwe werkomgeving en nemen een dosis enthousiasme en ervaring met zich mee. Als werkgever zorgen bovendien wij voor een goede arbeidsovereenkomst, persoonlijke begeleiding en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werving & selectie

Felix Ontzorgt begrijpt dat het werven en selecteren van de juiste medewerkers meer is dan enkel en alleen het invullen van een vacature. Onze ervaren recruiters hanteren een persoonlijke aanpak en beschikken over alle benodigde kennis en expertise. De kandidaten worden door ons uitgebreid gescreend en wij nemen u de sollicitatieprocedure uit handen. Dit alles op basis van ‘no cure no pay’.

Maatwerkoplossingen

Elke organisatie is uniek in zijn soort. Felix Ontzorgt speelt graag in op uw specifieke behoefte en biedt daarvoor een passende oplossing. Enerzijds door het combineren van onze standaardoplossingen, anderzijds door het ontwikkelen van vernieuwende concepten om tot een passende dienstverlening te komen. We maken graag een offerte op maat, de start van flexibiliteit.