Verpleegkundige hbo

1540279
Plaats: 'S-GRAVENHAGE Uren: 28.00
In de zorg draait het om mensenwerk. Elke werkdag sta je in contact met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm. Oprechte aandacht voor hen die je verzorgt is daarom van essentieel belang. Je kunt goed luisteren en houdt ervan om een praatje te maken. Jouw kennis en glimlach kunnen een wereld van verschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft.

Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen bied je ondersteuning bij het verzorgen en het organiseren van het zorgproces rondom de cliënt. Ook voer je administratieve taken uit passende bij de werkzaamheden en ben je vanzelfsprekend medeverantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de zorg.

Voor wat betreft je verpleegtechnische taken kan een allround inzet van je worden verwacht. Naast het verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen en/of injecties en het aanleggen van een infuus, is het ook mogelijk dat er van je gevraagd wordt om bijvoorbeeld mee te helpen bij de lichamelijke verzorging van cliënten.

Functieomschrijving:

Helpt de patiënt bij zijn of haar herstel, houdt zich bezig met preventieve gezondheidszorg en de begeleiding van patiënten zodat ze (weer) zelfstandig kunnen functioneren.

Functie-eisen:

- Diploma Verpleegkunde;
- BIG-registratie;
- Werkervaring is vereist;
- Flexibel ingesteld, bereid om wisselende diensten te draaien;
- Goede communicatievaardigheden;
- Zelfstandig kunnen werken;
- Probleemoplossend vermogen;
- In het bezit van een VOG (of bereid deze aan te vragen, de kosten worden in dat geval vergoed);
- Eigen vervoer is een pré.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Werken via Felix ontzorgt biedt je de mogelijkheid ervaring op te doen met een variëteit aan branches, organisaties en doelgroepen. Bovendien ben je met de app de baas over je eigen werkweek.-

Periode:

Vanaf 16-06-2017-
Solliciteer nu