Expediteur

1590733
Plaats: EUROPOORT ROTTERDAM Uren: 40.00
Binnen de afdeling Ocean Freight Forwarding komt bovenstaande functie vrij.
Wat ga je doen?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal Key accounts. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor deze klanten en streeft naar een continue verbetering en uitbreiding van onze dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van hun opdrachten, het verzorgen van de bijbehorende documentatie, het boeken van transport en de verwerking hiervan in de systemen.
Als dienstverlener maken wij het verschil door snel en tijdig te reageren op aanvragen van onze klanten en onze klanten proactief over de status van hun lading te informeren. Jij fungeert hierin als spin in het web en zal op die manier een belangrijke bijdrage leveren aan de klanttevredenheid en daarmee ook aan de verdere groei van het concern.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van contacten met nieuwe klanten, die je ook regelmatig bezoekt. Tevens heb je frequent overleg met agenten en rederijen met betrekking tot tarieven en condities.

Functieomschrijving:

Houdt zich bezig met het plannen van (internationale) transporten van goederen over de weg. Bepaalt voor elk transport op basis van het soort goederen en het gewicht welk vervoermiddel het meest geschikt is en benut de laadruimte optimaal.

Functie-eisen:

Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare commerciƫle functie. Je bent accuraat, stressbestendig en klantgericht. Je communiceert helder en overtuigend en je bent in staat je in te leven in de wensen van de klant.
Nederlandse taal en de Engelse taal zijn belangrijk in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en toont initiatief.-

Periode:

Vanaf 11-01-2018-
Solliciteer nu