Customer service medewerker

1591447
Plaats: EUROPOORT ROTTERDAM Uren: 0.00
Wanneer je de functie van customer service specialist gaat vervullen ben je verantwoordelijk voor het totale klantproces van één of meerdere klanten. Jij zorgt ervoor dat de klantvraag tot in de puntjes geregeld wordt en houdt daarbij nauw contact met de klant. Wat ga je precies doen?
1. Het aannemen en in gang zetten van een boekingen. Je zorgt ervoor dat de boekingen worden verzameld, dat deze compleet worden gemaakt en geeft de instructies door aan de Customer Service Medewerkers en de planners (Operatie).
2. Het monitoren van het orderproces. Je monitort of de aanvragen worden afgehandeld volgens de wensen van de klant en stuurt tijdig bij om afwijkingen en vertragingen te voorkomen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant wat betreft de voortgang en communiceert ook intern over de prioritering.
3. Verbeteren van het proces. Het signaleren en continu verbeteren van knelpunten in de (order) processen is een belangrijk onderdeel van de functie. Daarnaast evalueer je de geleverde prestaties met de klant en geef je opvolging aan de eventuele verbeterpunten. Centraal binnen deze functie staat het proactief en oplossingsgericht meedenken, zowel intern als met de klant om zo een optimale service te kunnen leveren.
4. Het fungeren als Single point of contact voor de klant. Je bent voor één of meerdere klanten de dedicated aanspreekpersoon en bouwt een band op met de klant om zeker te stellen dat de dienstverlening ook in de toekomst is gewaarborgd.

Functie-eisen:

Voor de positie van Customer Service Specialist heb je een HBO / WO opleiding in de richting van Logistiek/Bedrijfskunde en is het een pre als je al ervaring hebt opgedaan binnen een Warehouse omgeving. Daarnaast ben je sterk in het overzien van het logistieke proces, heb je affiniteit met IT en communiceer je makkelijk met klanten en medewerkers. Eveneens heb je goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en heb je kennis van diverse Microsoft applicaties. Tot slot heb je een pro actieve houding, ben je flexibel, stressbestendig en resultaatgericht.
Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure-

Periode:

Vanaf 15-01-2018-
Solliciteer nu