Werken bij Felix Connect

Felix Ontzorgt is jouw uitzendbureau voor vacatures in de zorgsector

Wie is Felix?

Felix Ontzorgt is dé arbeidsbemiddelaar voor tijdelijk en vast zorgpersoneel in de regio Rotterdam. Zoek je werk in de thuiszorg Rotterdam of in een zorginstelling? Of bent u juist op zoek naar vakbekwaam zorgpersoneel? Felix bemiddelt, werft en selecteert.
Kortom, Felix ontzorgt!

Wat doet Felix?

Of het nu gaat uitzend- of detacheringskrachten, zzp’ers of vast personeel, bij ons staat een divers team van zorgprofessionals in de startblokken om aan de slag te gaan in verpleeghuizen, zorginstellingen of in de thuiszorg Rotterdam. Felix staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Wij zorgen voor het juiste personeel op de juiste plek.
Felix ontzorgt!

Sluit je aan bij Felix

Zoek je werk in de gehandicaptenzorg, ggz-instellingen, verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, bij PGB-houders of in de thuiszorg Rotterdam, Felix heeft werk en Felix zoekt jou! Sluit je aan bij Felix, schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste zorgvacatures in en rondom Rotterdam. Na ontvangst van je cv en schriftelijke motivatie, nemen wij contact met je op. Tijdens deze kennismaking bekijken we samen wat je wensen zijn en naar welke functies je voorkeur uitgaat. Uiteraard kijken we ook of er direct of op korte termijn werk voor je is. Felix ontzorgt!

 

Kandidaten

Hét uitzendbureau
Wil je werken in de zorg? Of wil je werken in de thuiszorg? Zoek je een baan waarin je het verschil maakt? Een baan met doorgroeimogelijkheden? Sluit je dan aan bij Felix, hét uitzendbureau voor al het werk in de zorg en in de thuiszorg.

Geen nummer
Bij Felix ben je geen nummer. Wij luisteren naar jouw wensen. Waar voel jij je het meest thuis? Werk je het liefst in de zorg of werk je liever in de thuiszorg? Wij luisteren naar jouw wensen en zoeken passend werk. Felix ontzorgt!

Matchmaker
Noem ons een bemiddelaar, een vacaturebank of liever matchmaker. Wij zoeken net zo lang door totdat wij die match hebben gevonden waarin jouw talenten en kwaliteiten tot hun recht komen. Noem het passie, ambitie of gewoon waar het op staat: een droombaan in de zorg of in de thuiszorg vind je bij Felix Ontzorgt!

Leer en bouw aan je toekomst
Bij Felix Ontzorgt vinden we het belangrijk dat je blijft leren. Naast verplichte vooropleidingen kun je je bij ons verder specialiseren. En daarmee maak je meteen kans op meer en ander werk. Wij werken samen met meerdere opleidingsinstituten in de regio om van jou de droomkandidaat te maken voor werk in de zorg of werk in de thuiszorg. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en bouwen we aan je toekomst.

Duidelijke afspraken
Bij Felix Ontzorgt houden we van duidelijkheid. Daarom maken we samen met jou duidelijke afspraken. Wij werken met de ABU-cao voor uitzendkrachten. Alle rechten en plichten die hierin staan, zijn glashelder. Geen gedoe of onduidelijkheid. Daarnaast werken we volgens het principe ‘hoe langer, hoe meer. Hoe langer je bij Felix Ontzorgt werkt, hoe groter je rechtspositie is. Dit fasensysteem kent vier fasen en kun je lezen in de ABU-cao voor uitzendkracht.

Schrijf je nu in!
Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste zorgvacatures in en rondom Rotterdam. Na ontvangst van je cv en schriftelijke motivatie, nemen wij contact met je op. Tijdens deze kennismaking bekijken we samen wat je wensen zijn en naar welke functies je voorkeur uitgaat. Uiteraard kijken we ook of er direct of op korte termijn werk voor je is.
Felix ontzorgt!

Felix Ontzorgt voor werkgevers

 • Helpende plus

  Slim, flexibel en meteen inzetbaar. Bv. als parttime-, avond-, weekend- of vakantiekracht.

  Meer informatie
 • Verzorgende 3 IG

  Met diploma, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ready to go. (Tijdelijk) fulltime.

  Meer informatie
 • Verpleegkundige

  Ambitieus en gedreven, met een aantal jaar ervaring in bv. Finance of IT.

  Meer informatie

Producten en diensten

Bij Felix Ontzorgt is flexibele arbeid geen ‘commodity’ maar een individuele op maat gesneden oplossing. Uiteraard zijn onze processen ingericht om snel en accuraat uw vacatures in te vullen. Wij doen echter meer dan alleen CV’s aanreiken en dat maakt ons tot een gedegen partner voor zowel werkzoekenden als ook bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Onze kernactiviteiten zijn gericht op Uitzenden, Werving & Selectie, Poolmanagement, Opleiding Vorming en Training, Loopbaanbegeleiding, Detachering, & ZZP bemiddeling.

 • Uitzenden
 • Detachering
 • Werving & selectie
 • Payroll service

Solliciteren en inschrijven

Reageer meteen!
Heb je een interessante vacature gezien op onze website? Reageer dan meteen!
Onderaan de vacaturetekst kun je klikken op ‘Direct solliciteren’.

Heb je al eerder bij ons gesolliciteerd, dan is je e-mailadres al bekend bij ons. In dat geval wordt je sollicitatie direct aan je profiel in ons systeem gekoppeld. Mochten je gegevens nog niet bij ons bekend zijn, dan doorloop je de volledige inschrijfprocedure. Nadat wij je sollicitatie en inschrijving ontvangen hebben, nemen we contact met je op.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Felix Ontzorgt.
Felix Ontzorgt BV
Haringvliet 88 begane grond
3011 TG Rotterdam

Telefoon: 010 - 205 255 3
E-mail: administratie@felix-ontzorgt.nl